top of page

VALET ÄR ERT

Förutom golfbanor av mycket hög kvalitet, erbjuder Kapstaden många andra härliga upplevelser. För att ni ska kunna njuta av er resa i Kapstaden i fulla drag, kan ni varje dag välja mellan att spela golf eller göra någon av våra andra aktiviteter.

Den så kallade Golfdagen inkluderar alltid transport till golfbanan, greenfee, golfbil, rangebollar, mat och dryck efter nionde hålet och en kvalitetslunch som avrundning på golfdagen. På den så kallade Aktivitetsdagen ingår transport, själva aktiviteten och en lunch av hög kvalitet. 

Resans längd är 7-14 dagar, och ni kan spela golf på vilken som helst av Kapstadens utmärkta golfbanor varje dag, eller byta ut Golfdagar mot Aktivitetsdagar så ofta ni vill. Valet är ert, priset är alltid detsamma. Ni kan även dela upp er i två grupper om ni vill uppleva olika saker under dagen.

Se ett exempel på en resa här.

HUR FUNGERAR RESAN I PRAKTIKEN?

​​

Förberedelserna inför resan börjar med att ni samlar ihop en grupp på 6-10 vänner och kontaktar oss. Därefter håller vi ett möte med er grupp för att höra era önskemål och tillsammans skräddarsyr vi er drömresa. För varje resdag kan ni välja mellan antingen en Golfdag eller en Aktivitetsdag, enligt era egna önskemål.

Det 300 kvadratmeter stora moderna huset i trendiga Camps Bay reserveras för er grupp. Huset har 5 luftkonditionerade sovrum, varje rum är som ett hotellrum, med egen dusch och toalett.

Förutom middagar, ingår allt i priset i Kapstaden. Flyg måste ni dock boka och betala separat till flygbolaget. Vi resevärdar möter er på Kapstadens flygplats och tar hand om er under hela resan.  

Vid en Pro-resa kommer en finsk golf pro med på resan. Arrangemanget är som ovan, men gruppstorleken är 8-10 personer och resans längd är 10 dagar. Den finska golf pron flyger med er till Kapstaden och deltar vid era Golfdagar, där han ger er golfinstruktioner på driving rangen och/eller golfbanan.  

Om ni vill lägga till andra resmål i Sydafrika, t ex Safari i Krugerparken, kan vi hjälpa er med att hitta de bästa alternativen.  

 

 

NÄR ORGANISERAS RESOR?

 

Resorna går från oktober till mars (exklusive jul och nyår). Längden på en vanlig gruppresa är 7-14 dagar och resan kan flexibelt bokas för dagar lämpliga för gruppen. Pro-resor varar i 10 dagar och datumen är förbestämda.

bottom of page