top of page

VALINTA ON TEIDÄN

Kapkaupungissa on erinomaisten golfkenttien lisäksi runsaasti muuta mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Tämän takia tarjoammekin teille mahdollisuuden valita jokaiselle matkapäivälle joko golfinpeluun tai osallistua johonkin muuhun ikimuistoiseen aktiviteettiin. 

 

Golfpäivään sisältyy aina edestakaiset kuljetukset golfkentälle, green fee, golfauto, rangepallot, halfway housen ruoat ja juomat, sekä laadukas lounas golfpäivän päätteeksi. Aktiviteettipäivään kuluu kuljetukset, itse aktiviteetti sekä hyvätasoinen lounas. 

 

Matkan kesto on 7-14 päivää. Voitte pelata golfia millä tahansa Kapkaupungin huippukentistä, vaikka joka päivä tai vaihtaa golfpäiviä aktiviteettipäiviksi, juuri niin monta kun haluatte. Hinta on aina sama. Voitte jopa ryhmänä jakautua kahteen, mikäli haluatte tehdä eri asioita päivän aikana.

Katso esimerkkimatka tästä.

MITEN MATKA TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?

Matkan valmistelu alkaa sillä, että te keräätte mieluisan ryhmän, jonka koko on 6-10 henkilöä ja otatte meihin yhteyttä. Tämän jälkeen järjestämme palaverin ryhmänne kanssa, jossa kuulemme teidän toivomuksia ja räätälöimme ryhmälle juuri teidän unelmien matkan. Jokaiselle päivälle voitte valita joko Golfpäivän tai Aktiviteettipäivän, omien mieltymysten mukaan.

300 neliön moderni talo trendikkäässä Camps Bayssä varataan kokonaisuudessaan teidän ryhmälle. Talossa on 5 ilmastoitua makuuhuonetta, joista jokainen on kuin hotellihuone, omalla suihkulla ja WC:llä.

Illallisia lukuun ottamatta, Kapkaupungissa kaikki sisältyy hintaan. Lennot teidän pitää kuitenkin varata ja maksaa itse erikseen. Me matkaisännät olemme teitä vastassa Kapkaupungin lentokentällä ja huolehdimme teistä koko matkan ajan. 

Mikäli kyseessä on Pro-matka, mukaan matkalle tulee suomalainen golf pro. Järjestelyt ovat samankaltaiset kuin yllä, mutta ryhmän koko on 8-10 henkilöä, päivämäärät on jo lyöty lukkoon ja matkalle on rakennettu alustava matkasuunnitelma. Golf pro lentää teidän kanssa Kapkaupunkiin ja osallistuu jokaiseen golfpäivään ja antaa ryhmän jäsenille golfopetusta rangella ja/tai kentällä. 

Mikäli haluatte liittää Etelä-Afrikan matkaan myös muita kohteita esim safarin, voimme auttaa teitä löytämään parhaat vaihtoehdot. 

KOSKA MATKOJA JÄRJESTETÄÄN?

Matkoja järjestetään lokakuusta maaliskuun loppuun (pois lukien joulu ja uusi vuosi). Ryhmämatkan kesto on 7-14 päivää. Matkan voi varata ryhmälle sopiville päiville, ota yhteyttä info@capegolf.fi. Pro-matkojen kesto on 10 päivää ja niissä päivämäärät on lyöty etukäteen lukkoon. 

bottom of page