top of page

GOLFPÄIVÄ

Golfpäivänä voitte vapaasti valita minkä tahansa Kapkaupungin golfkentistä, 100 kilometrin säteellä talolta. Helpottaakseen kenttävalintaa, olemme listanneet oheen meidän mielestä Kapkaupungin parhaat golfkentät. Jokaisella meidän suosittelemalla kentällä on oma erityisluonteensa, jotta pääsette kokemaan hyvin monipuolista golfia. Golfpäivään sisältyy aina edestakaiset kuljetukset golfkentälle, green fee, golfauto, rangepallot, halfway housen ruoat ja juomat sekä laadukas lounas golfpäivän päätteeksi.

STEENBERG GOLF ESTATE

Tämä Peter Matkovichin suunnittelema Championship tasoinen kenttä on yksi Kapkaupungin ja koko Etelä-Afrikan parhaita. Kenttä isännöi SA Women`s Openia 2022. Kentän signatuuriväylä on väylä numero seitsemän. Tämän par 3-väylän griini on saarekkeella, jota vartioi kauttaaltaan sekä vesi että bunkkerit. Linkki kentän kotisivuille. 

CLOVELLY COUNTRY CLUB

Clovellyä pidetään yhtenä Kapkaupungin parhaista kentistä. Kenttä tunnetaan kumpuilevista väylistä ja Championship tasoisista griineistä. Clovellyn upea kenttä on rakennettu luonnon muovaamien hiekkadyynien päälle, jossa kasvaa Kapin niemimaan monimuotoinen ja kaunis kasvillisuus. Linkki kentän kotisivuille. 

ATLANTIC BEACH GOLF CLUB

Atlantic golf on Championship tasoinen luonnonkaunis links kenttä, jossa tuuli määrittelee pelistrategian. Tyynempänä päivänä voit lähestyä griinejä normaalisti, mutta tuulisena päivänä hyvä tulos vaatii links tyylisiä lähestymisiä, jolloin pallon lento kannatta pitää matalana tuulen alapuolella. Linkki kentän kotisivuille. 

ERINVALE GOLF CLUB

Tämä Gary Playerin suunnittelema kenttä on yksi Etelä-Afrikan hienoimmista. Kentällä on pelattu mm World Cup of Golf 1996 ja SAA Open 2005. Ensimmäiset yhdeksän reikää pelataan kapeahkoilla väylillä, jotka vaativat tarkat avauslyönnit. Takaysi pelataan avoimemmassa maastossa, josta avautuu hienot näkymät merelle. Linkki kentän kotisivuille. 

PAARL GOLF

Tämä 27-reiän kenttä sijaitsee kauniissa Paarl-Franschhoek laaksossa viinitilojen ja vuorien keskellä. Kenttä on monipuolinen ja aina hyvässä kunnossa. Kenttä haastaa pelaajan, kun pelaajan tasoituksesta riippumatta. Paarl Golf Club on usein isännöinyt Etelä-Afrikan Sunshine Tourin kilpailuja. Linkki kentän kotisivuille. 

DE ZALZE GOLF

De Zalzen kenttä on osa De Zalzen Winelands Golf Estate viinitilaa. Kenttä on kaunis ja puistomainen, viinitilan ja oliivipuiden ympäröimä. Blaauwklippen joki virtaa kentän läpi muodostaen haasteen usealla väylällä. Kenttä isännöi 2006 World Amateur Championshipiä. Linkki kentän kotisivuille. 

PEARL VALLEY GOLF CLUB

Pearl Valley on Jack Nicklausin suunnittelema äärimmäisen kaunis huippukenttä, joka 2009 isännöi SA Openia. Kenttä on aina hyvässä kunnossa ja griinit nopeat. Pelaaja joutuu punnitsemaan erilaisten pelistrategioiden välillä, miten selättää parhaiten kunkin väylän. Linkki kentän kotisivuille. 

WESTLAKE GOLF CLUB

Tämä Silvermine Moutainsin juurella oleva kaunis, puistomainen kenttä on yksi Kapkaupungin suosituimmista kentistä. Reilut väylät palkitsevat hyviä lyöntejä ja griinit ovat aina hyvässä kunnossa. 1999 kentällä pelattiin SAA Open ja Westlake isännöi SA Women`s Openia 2018 - 2021. Linkki kentän kotisivuille. 

bottom of page